Ja ma ei mõtle liha. Ega ka taldrikut.
No eputan jah...
0,5l vett
1 porgand
1 sibul
10 tera pipart
4 tera vürtsi
1-2 loorberilehte
1 spl suhkrut
1-2 tl soola oleneb liha maitsestatusest
1 spl 30% äädikat ja 1 tl veel juurde- marinaad peaks tunduma pigem veidi kange
Vesi koos maitseainetega panna tulele. Kui vesi hakkab keema minema, lisa porgandirattad. Ja minutikese pärast sibularattad. Keeta tasasel tulel, kuni porgand on kergelt küps. Läheb üsna kiiresti. Siis lisa äädikas. Kalla kuumalt lihale.
Katab üsna suure koguse liha. Mõtekas on antud kogus valmis keeta ja kui tuleb marinaadist puudu, siis ilma porgandita ja sibulata keeta uus marinaad lisaks.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar