pühapäev, 31. detsember 2017
Mimoosisalat kalast
1 karp tuunikala õlis
2 porgandit või purk salatikuubikuid
3 muna
1 sibul
1 hapukam õun
150 g hapukoort
150 g majoneesi kasutan mädarõikamaitselist, annab veidi särtsakust 😊
1 tl sidrunipipart
Keeda-koori-riivi porgand.
Tükelda õun ja sibul. Sibulat hoian veidi aega ka äädikavees, et maitse mahedam tuleks.
Keeda munad, tükelda kollane ja valge eraldi. Noh, kahvliga purustamine on isegi lihtsam.
Sega kokku sidrunipipraga maitsestatud hapukoore-majoneesi segu.
Lao läbipaistvasse kaussi või pokaalidesse (kui tahad silmailu ka pakkuda) kihiti:
tuunikala;
porgand;
munavalge;
sibul;
õun;
munakollane.
Iga kihi vahele määri hapukoore-majoneesi segu. Seekord teadlikult jätsin ühe ketšupipudeli viskamata- kallasin segu sinna ja pokaalidesse oli hea niimoodi segu kihtide vahele pritsida.
Sellest kogusest piisab umbes 4-6 inimesele. Meil AH-iga läheb see kahe peale...
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar